Intressant startup på en tillväxtmarknad!


Vi har hittat en produkt med potential att bli marknadsledare på en gigantisk marknad som bara är i sin linda ännu. Med uppgiften att skapa långsiktig hållbarhet och jämlikhet på arbetsplatser skapades produktserien ErgoThruster av ett gäng kompetenta ingenjörer från Umeå genom sitt bolag We-Make. För att få ut produkten på marknaden har ett gemensamt projekt skapats genom att bilda bolaget Ergostore som ett marknadsbolag med Rental erbjudande. Expanderum har gått in som delägare och finansiär.
Med dessa smidiga eldrivna maskiner kan vem som helst förflytta vad som helst var som helst med minimal arbetsinsats. Resultatet blir en skonsam arbetsmiljö med glada medarbetare varje dag!

Besök gärna www.ergostore.se för ytterligare information om vad dessa elektriska dragare kan bidra med.