Expanderum investerar i Swekip Sweden

Expanderum investerar i Swekip Sweden

Efterfrågan på små och mellanstora entreprenadmaskiner har ökat kraftigt de senaste åren. Swekip importerade den första minihjullastaren från Kina 2007 och sedan dess har utvecklingen gått snabbt. När man började var kvalite och prestanda inte alltid det man kunde önska och man har hunnit utvärdera ett antal tillverkare under åren som gått. Idag har Swekip Sweden generalagenturen för varumärket Caise på den svenska marknaden. Sedan starten har Swekip sålt hundratals maskiner och redskap.

Expanderum har gått in som delägare i Swekip Sweden tillsammans med grundarna Magnus och Kjell-Åke Östlund. Expanderum skall tillföra affärsutvecklingskompetens och kapital i den planerade tillväxten. Strategin är att bygga en rikstäckande organisation så att kunden alltid har nära till ett Swekip Center där man kan hyra eller köpa skräddarsydda paketlösningar och givetvis få hjälp med service och reservdelar.

Inlägget har 0 kommentarer

Lämna ett svar